duminică, 24 ianuarie 2010

Diferente


In urma cu 2 ani aveam 180 kg........ma simteam mereu rau si obosit, abea puteam merge cateva sute de metrii..stateam in "nesimtire" si fara sa gandesc la sanatate. Aveam probleme si cu diabetul.
Toata "lupta" a inceput acum aproape 2 ani printro banalitate si o joaca..pur si simplu vroiam schimbarea. ?La inceput ma supraantrenam si mancam foarte putin, am dat jos multe kg , apoi dupa 4-5 luni imi venea rau, numai stiam ce sa fac, aveam tendinata sa mananc din ce in ce mai putin, totul devenise obsesie.
Citind pe internet am dat de blogul lui Cristi Margarit: www.cristianmargarit.ro, de forumul getfit si toti cei de acolo. Datorita lor am ajuns sa numai imi fie rau iar slabirea a fost lenta dar SIGURA. Le multumesc :)
In prezent am 112 kg, ma simt foarte bine, am inceput de 3 saptamani dieta keto, pana acum manacam low-carb ......deja este a devenit un mod de viata. Ma simt foarter bine si energic, dar mai ales efectul psihologic ce-l are aspectul fizic actual nu se poate descrie.
PS: Voi detalia in zilele urmatoare antrenamentele si dieta actuala.

Un comentariu:

  1. Costin...diferenta dintre poze e uluitoare...felicitarile mele! Continua in felul asta si o sa fie si mai bine. Si, cel mai impornant, nu uita, sanatate inainte de toate!
    Te pup si iti tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere